Kuoron toimintaa

Kuorolla on normaalitilanteessa aktiivista toimintaa kevätkaudella tammikuun puolivälistä toukokuun lopppuolelle ja syyskaudella elokuun puolivälistä jouluun. Toimintakausilla harjoitellaa kyseisen kauden konserttiohjelmistoa. Harjoitukset ovat tiistai-iltaisin 2 – 2,5 tuntia.

Kevätkauden lopuksi on tyypillisesti viihdekonsertti Malmitalolla ja syyskausi päätty joulukonsertteihin Malmin seurakunnan kirkoissa. Konserteista lisää Ohjelmisto/Konserttiproduktiot ja Joulukonsertit -sivuilla.

 

Harjoitukset

  • Syksyn 2023 harjoitukset ovat tiistaisin 18.00 – 20.00
  • Harjoituspaikkanamme on Pihlajamäen kirkko, Liusketie 1, 00700 Helsinki

Kuoro tekee myös keikkoja yksityistilaisuuksiin, palvelutaloihin jne. Tilanteen mukaan esiintymään voi lähteä koko kuoro tai pienempi porukka. Kuorolla on aktiivinen tuplakvartetti esiintymään pienemmissä tilaisuuksissa.

Kuoroharrastus tuo iloa ja energiaa

Tutkimuksissa on todettu, että kuorolaululla on myönteinen vaikutus laulajan terveyteen. Vaikutukset ovat sekä ruumiillisia että henkisiä. Laulaminen työllistää hengityselimiä ja pulssi kiihtyy. Tämä vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja kehossa alkaa tapahtua. Musiikki on myös henkisesti piristävää ja kuorolaisuudessa on vahva sosiaalinen yhteenkuuluvuus.

Otamme kuoroon jatkuvasti uusia laulajia.

Tule suoraan harjoituksiin tai  ota etukäteen yhteyttä ja sovi kuoroon liittymisestä.

Yhteystiedot tästä linkistä.